Certeses de conte*

No facin cas a les primeres impressions. Nosaltres només som personatges de conte, d’història fantàstica, que tan aviat som vils com agradables, preciosos tant com horrorosos, que volarem si volem, i ens transfomarem en el que voldrem transformar-nos. És tot un conte senzill i simplificat, un conte que actua de pont entre tot allò que és evidentment cert i el que no creiem cert. Així doncs, com que tot conte és mutable, estem disposats a que qualsevol dels lectors transformi la nostra trajectòria i ens utilitzi per representar les seves emocions, els seus somnis, els seus horrors i odis; per fer front a un món que no hem bastit nosaltres i que volem, si més no, no creure’l cert.
És possible que no canviï res, però potser és gràcies a això que somiar és encara un plaer cert, i és així com creiem i insistim en creure que crear i recrear tot el que enforteixi el somni és altament necessari, deixant de banda fins a quin punt és cert i/o útil pel canvi del món, ja que tornem a insistir que creure en crear i recrear tot el que enforteix i exemplifica el somni, és la certesa pura del somni, si no en la seva totalitat, sí parcialment. I els béns parcials fomenten el desig de la seva totalitat.

Tota la nostra força dirigida a la reproducció dels somnis.

2 comentarios:

dèspota dijo...

m'ha sorprès descobrir que hi ha algú que no està feliçment enlluernat pels tòpics actuals i que va una mica més enllà...

a més a més músic...bé,bé :)

passa pel meu blog,si t'avorreixes

bon vent!!

http://despota3.blogspot.com/

[goattera@gmail.com] dijo...

caram, si mes no gràcies per visitar el blog. Els sistemes de lluites i ideologies actuals estan tan durament degradats que mes val teixir la teva pròpia lluita.

Salut i música!